EnvisionTEC introducera nya 3D skrivare!

EnvisionTEC introducerar marknaden för fyra nya högkvalitativa 3D-skrivare i sitt utbud. De erbjuder marknaden ett komplett utbud av lösningar, 3D-skrivare och material för dentallaboratorierna för att drastiskt minska och förkorta leveranstiderna, materialkostnaderna och öka servicenivån.

 

Vector 3SP 

Vector 3SP är en av de nya 3D-skrivarna som ansluter sig till EnvisionTECs industriella skrivare. Den fyller en nisch mellan Ultra 3SP och de de allra störta skrivarna från Xtreme 3SP och Xede 3SP. Vector 3SP tillåter dig att utföra större 3D modeller till en snabbare bygghastighet utan att ytfinish påverkas. Byggförmågan är 29% större än från Ultra 3SP och med en ökande bygghastighet som inte påverkar slutresultatet attraherar Vector 3SP en bred rad av tillverkade.

vector

 

Vida Hi-Res

EnvsionTEC presenterar det senaste tillskottet av 3D skrivare inom dentalbranschen. Perfectory Vida Hi-Res är en skrivare som ansluter sig till EnvisionTECs växande grupp av lösningar för dentala utskrifter. Vida Hi-Res är anpassad för att skriva ut fast protetik. Vida Hi-Res är utrustad med en pekskärm och fjärrdator för enkel användning vilket för den idealiskt. Den erbjuder samma låga kostnad som Vida, plus att den är mycket enkelt att underhålla och mycket användarvänlig. 

vida

Micro Plus

Micro Plus är en ny linje av 3D skrivare som EnvisionTEC lanserar, för att visa att de ligger i framkant. Serien består av två skrivare, Micro Plus Hi-Res och Micro Advantage. Det är en ny uppdaterad desktop-version som innehar ett nytt utseende, pekskärm och en integrerad inbyggd PC med wifi-kapacitet. Genom denna nya och uppdaterade Micro Plus serien har man eliminerat behovet att behöva ansluta skrivaren till en dator. Genom att den inbyggda PCn kan man nu enkelt njuta av en mer stabil och fristående lösning. Micro Plus 3D-skrivare kan producera funktionella delar med exceptionell ytkvalitet utan att offra någon hastighet. Material för Mico Plus-linjen omfattar lösningar för ett brett spektrum av tillämpningar, inklusive smycken, leksaker, medicinsk, industriell design och teknik och mer.

Micro Plus Hi-Res ger en byggyta på 45 x 28 x 100 mm med 30 mikron upplösning i X och Y. Micro Plus Advantage ger en 60 x 45 x 100 mm byggyta med 60 mikrometer upplösning i X och Y. Både modellerna har en dynamisk Z upplösning (materialberoende) som varierar mellan 25 och 75 mikron.

Micro

 

 

Håll dig uppdaterad!