Julhälsning från r.a.p.s

Hej,

Julen infaller som tur är även detta året och vi på r.a.p.s vill därför passa på att tacka för ett roligt och utmanande 2011! Vi har precis som tidigare år valt att skänka pengar till Cancerfonden och Föreningen för Cystisk Fibros istället för att lägga pengar på julkort och presenter.

För r.a.p.s har 2011 varit ett händelserikt år med massor av spännande utmaningar. Här kommer en liten sammanfattning (med omvänd kronologisk ordning) på vad vi har hittat på under året!

Den här veckan blev det klart att vi blir återförsäljare till Inspire 3D-printers. Med den erfarenhet vi besitter inom 3D-printing har vi länge haft planer kring att utöka vårt utbud och därför känner vi oss nu stolta över att ha denna printern i vårt sortiment. Det finns ingen printer på den svenska marknaden som kan konkurrera med dessa printers när det gäller pris i förhållande till utskriftsstorlek. Vi kan dessutom berätta att vi under 2012 kommer att lansera fler printermärken.

Under den gångna hösten besökte vi Euromold i Frankfurt och innan dess Elmia i Jönköping. Inte bara hade vi fantastiskt trevligt på båda mässorna, vi samlade även på oss massor av nya idéer inför det kommande året. Lite inspiration då och då tror jvi är en viktig nyckel till framgång. Mässorna gav oss även möjlighet att knyta många spännande kontakter som kommer att kunna öppna upp vår verksamhet ännu mer och hjälpa oss att möta ännu större utmaningar.

I april ramlade vi lite av en slump över ett fantastiskt CAD/CAM-program, ZW3D. Vi beslutade då att försöka bli återförsäljare till programmet eftersom vi tror att ZW3D, med sitt låga pris och höga prestanda, kan öppna upp många dörrar för både nya och befintliga kunder. ZWSoft, företaget bakom ZW3D, är en drivande organisation och teknikerna har under bara den tid vi varit återförsäljare förbättrat kvalitén något otroligt.

Förutom allt ovan har vi under hela det gångna året jobbat på med vår specialistkompetens och hjälpt våra kunder att lösa problem inom CAD, konstruktion och implementeringar. Vi har även hållit i utbildningar inom Catia V5 och tittar nu på hur vi kan utöka vår kompetens inför 2012.

Vi siktar hela tiden mot att kunna leverera en helhetslösning inom 3D. Under 2012 har vi planer på att lansera en 3D-scanner. Det är en noggrann handscanner som är lekande lätt att använda. Priset för den kommer att ligga runt 150.000 kr. Vad tror ni om det?

Med detta sagt vill vi tacka för ett givande 2011 och ser fram emot ett 2012 med fler roliga samarbeten!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Önskar

Pär Nobring  |  Jenny Cerne  |  Jennifer Pålsson  |  Emil Magnusson  |  Jan-Åke Pärson  |  Niklas Wall |  Mariette Karlsson |  Mohammed Al-Dawod  |  Tim Nietosvuori

Håll dig uppdaterad!