Kostnadsfria CAD/CAM-licenser för skolor och studenter

Med den nya releasen av ZW3D satsar ZWSoft, företaget bakom ZW3D, på skolvärlden. Grundskolor, teknikprogram, högskolor och universitet samt övriga studenter som vill använda ZW3D privat kan nu göra detta helt gratis. Vi, i rollen som återförsäljare, kan därför erbjuda ett komplett CAD-system med integrerad CAM till alla studenter helt kostnadsfritt.

Studentversionen har fulla premiumrättigheter och studenterna kan göra avancerade konstruktioner i programmet. Version 2012 som precis har släppts medför dessutom ett enklare och snyggare gränssnitt. Till studentlicenserna ingår också utbildningsmaterial och problemexempel så att studenterna kan träna själva.

Vi ser stora fördelar med detta då lärarna slipper all administration med licenser och skolorna slipper alla kostnader. Det enda studenterna eller skolorna behöver göra är att ladda ner en licens från: http://www.zwsoft.com/en/student/”>http://www.zwsoft.com/en/student/. Licensen varar 1 år men därefter kan de uppdatera licensen, vilket inte heller kostar någonting utan det är bara för att säkerställa att det verkligen är studenter som använder licenserna.

 

Vi hjälper er gärna så kontakta ni är välkomna att kontakta oss för mer information!