NYHET! – Billig Desktop SLS med stor byggvolym introduceras.


Bygg volym: 250 x 250 x 300 mm, bygger 20 mm/h, öppna material. Billig.

Äntligen en SLS-printer skapad för det lilla eller medelstora företaget. Med stor byggvolym, hög hastighet, öppna material och ett överkomligt pris så kan man nu skapa prototyper och lågseriedetaljer i hög kvalitet.  Maskinen använder sig av samma teknik som alla de stora printbyråerna men får plats på ett skrivbord. Skriv ut hållfasta funktionsdetaljer utan stödstrukturer, tex fästen, fixturer, hållare, höljen osv. Maskinen är lätt att använda och börjar levereras efter årsskiftet.

250 x 250 x 300 mm Byggvolym
20 mm/h i höjdled, 0,05 mm upplösning
USB, Wifi, Ethernet Anslutningar
7 tum pekskärm
Autonom. Ingen PC behövs.
800 x 600 x 900 mm Storlek

Läs mer om VIT SLS Här.

Se VIT SLS på AM-DAGEN i Stockholm 5 December.

Den 5 december är det dags för AM-Dagen, 3dp.se:s årliga konferens inom 3d-utskrivna slutprodukter för svenska teknikföretag inom bland annat fordons, flyg- och verkstadsindustri. Nu är ännu fler talare klara för dagen!

Under dagen kommer besökarna kunna lyssna till experter från välkända företag och organisationer inom additiv tillverkning. De delar med sig av unik kunskap om teknik, forskning, material och framgångsrik användning av additiv tillverkning. Nu är dessutom fler spännande talare klara för AM-Dagen. Se vilka här.

Se VIT SLS printer där och prata med Pär Nobring som finns på plats under dagen. Boka en tid för ett möte med Pär. pno@raps.se

(Använd VIP-koden “vip-am-2018” så kostar inträdet till alla konferenser och utställning bara 1500 kr i stället för 4000 kr.) Anmäl dig här.

Håll dig uppdaterad!