Vi kan 3D!

panelingtools_mesh_sample

Helhetsleverantör av 3D lösningar.

r.a.p.s kan hela kedjan. Vi konstruerar i CAD, gör ändringar eller optimerar er detalj inför 3D-print. Vi har högupplösta maskiner som skannar och 3D-printar.  Tack vare många års erfarenhet inom området så kan vi även erbjuda utbildning och workshops. Vi hjälper er gärna med hjälp av 3D-teknik.

3dentperson-185x300r.a.p.s säljer 3D-Printers från EnvisionTec, de kanske mest högupplösta industrimaskinerna på marknaden. Utskrivna detaljer har en ytfinish direkt ur maskinen som liknar formsprutade detaljer. Klara att använda eller lackera direkt utan spackling och slipning. Maskinerna är byggda för hög belastning och används av en del av våra kunder flera gånger om dagen plus nattjobb.

EnvisionTec får också beröm för sina helt egna material. Juvelerare är väldigt glada för vaxmaterial som går att gjuta direkt. Dentaltekniker gillar biokompatibla material och håller man på med plast finns E-Tool; ett nytt material för att göra insatser i formsprutningsmaskiner.

 

Bakgrund.

r.a.p.s står för Resurs Applikation Process System men symboliserar också de böljande rapsfälten i södra Sverige. Företaget startades 2003 av Pär Nobring som hade en idé om att utveckla de sydsvenska företagen inom CAD och PLM. Efter att ha arbetat med Cargotec (f.d. Kalmar Industries) sedan starten så började expansionen och fler personer anställdes.

Vår vision är att vara våra kunders bästa partner  inom branchen. Vi finns i fräscha lokaler i Landskrona, se under ”Kontakta oss”.