Lightworks Artisan

Lightworks Artisan

Skapa snygga och fotorealistiska bilder direkt i ZW3D. ZWSoft har ingått ett samarbete med Lightworks Artisan, ett renderingsprogram som skapar snygga och fotorealistiska bilder utifrån 3D-CAD/CAM data från ZW3D. Det blir nu lättare att designa mer levande och lockande produkter eftersom man kan se produkten i sin rätta miljö direkt i programmet.

Att redan i designstadiet se sin produkt i sin rätta miljö är en fördel för alla produktutvecklare. Det sparar tid då du snabbt kan ändra fel i designen och du får en tydlig bild över hur en produkt ser ut i sin rätta omgivning. Lek enkelt med färger, texturer, ljussättningar och material för att uppnå så bra resultat som möjligt. Det är bara att dra och släppa in i bilden. I programmet finns också en unik snap shot-funktion som gör det möjligt för användaren att spara bilder som sedan kan återanvändas inom Artisan.

toggleclamp1-250x166-9846565 crankshaft3-250x166-1456159

Fördelar med Lightworks Artisan:

  • Få nya perspektiv genom att se din produkt i verkligt scenario
  • Gör det lättare för andra att förstå din tanke med produkten
  • Det är enkelt att ändra färger, ljussättningar, texturer och material
  • Drag and drop-funktion
  • Skapa bilder utifrån programmet

Erbjudande fram till den 30 juni!
I samband med nyheten om Lightworks Artisan erbjuder vi kunder som köper en ZW3D-licens Lightworks Artisan helt utan extra kostnad! Detta erbjudande gäller fram till den 30 juni 2012. För priser på ZW3D, se prislista menyn till höger.

Rulla till toppen