3D-tillverkning

Tillverkning av 3D-utskrifter

r.a.p.s tillverkar 3D-utskrifter till företag som vill:

  • tillverka prototyper och nollserier
  • smidig och flexibel småskalig produktion
  • tillverka komponenter eller färdiga produkter mer effektivt och hållbart

Med r.a.p.s tillverkningstjänster får du som kund möjlighet att snabbt ta beslut i och verifiera din produktutveckling eller kan utvärdera en mer effektiv och hållbar tillverkningsteknik. Du kan tillverka komplexa komponenter som inte går att tillverka på annat sätt och du kan minska ledtider jämfört med andra tillverkningstekniker. Det allra bästa är att du inte behöver investera i egen maskinpark och personal, r.a.p.s tar hand om dig och säkerställer att du får dina utskrifter i rätt tid med bästa kvalitet.

r.a.p.s gör utskrifter i plast och metall med flera utskrivningstekniker. Dessutom finns möjlighet till specialanpassning och efterbearbetning såsom vattenskärning, vacuumformning och lasermärkning. r.a.p.s guidar dig hjälpsamt i material- och teknikval och säkerställer en kvalitativ utskrift genom att alltid utvärdera din komponent/produkt utifrån valt material, funktion och vald teknik inför utskrift.

r.a.p.s är en pålitlig och flexibel producent som dagligen använder sin expertkunskap inom 3D-tillverkning och –produktutveckling. r.a.p.s hjälper dig framåt och med en mycket uppskattad service finns vi alltid nära till hands!

Kontakta mig

Scroll to Top