3D-tillverkning

Vi hjälper dig att utveckla bättre produkter på kortare tid

Oavsett om du arbetar med produktutveckling eller tillverkning är time-to-market avgörande för din framgång. Vi på r.a.p.s är din teknikpartner inom 3d-print och 3d-design som ser till att du får jobbet gjort på utsatt tid.

Din teknikpartner inom 3D

Du ansvarar för att företagets produkter ska bli framgångsrika. Samtidigt arbetar du under stor tidspress och med begränsad budget. Ibland uppstår det komplexa problem under resans gång. Det är här vi på r.a.p.s kommer in i bilden. Med oss får du snabba leveranser av 3d-printade delar, materialexpertis och professionell 3d-designhjälp. Så du kan fokusera på att ro ditt projekt i hamn.

Så hjälper vi dig

Vi har över 20 års erfarenhet av 3d-design och 3d-printning med beprövade printtekniker inhouse. Med oss får du tillgång till ett stort materialutbud för både prototyper och 3d-printade slutprodukter i industriella material. Det gör att vi kan leverera optimala delar redan nästa dag. Våra kunniga projektledare hjälper dig genom hela kedjan, oavsett om du behöver en enda prototyp, eller tusentals 3d-printade delar.

Tillverkning

Vår tillverkningsavdelning klarar allt från ultrasnabba prototyper till formriktiga delar för industriellt bruk. Tillsammans med dig hittar vi rätt teknik för ditt projekt.
LÄS MER OM VÅRA TEKNIKER

Material

Våra leverantörer och vår breda kunskap om material gör att du får rätt material för dina delar. Tillsammans hittar vi material som matchar din kravspec.
LÄS MER OM VÅRA MATERIAL

Design

Att designa för 3d-print är inte det lättaste. Vi hjälper dig med analys och ger förslag på förbättringar så att dina projekt blir bra genom hela produktionskedjan.
LÄS MER OM VÅRA DESIGNTJÄNSTER

Rulla till toppen