Raplas

Raplas är ganska nya på den europeiska marknaden. Man fokuserar på tilltagen byggvolym, hög upplösning och olåsta material. Maskinerna är förberedda för helautomatisk operation, vilket gör det möjligt att bygga produktionslinjer. Det finns 3 typer av maskiner: SLA, metall och sandprinter för gjutning.

SLA

Högupplösta 3D-printers för en prisvärd totallösning. Raplas HD+ erbjuder låga drift, underhålls och materialkostnader i en öppen arkitektur i två olika storlekar. Byggplattan kan vara 450 mm eller 700 mm stor. Tekniskt sett ligger Raplas i framkant och de kan skapa helautomatiska produktionsenheter för industriell printing.

Printkvaliteteten är imponerande. Med sin mångåriga erfarenhet har man lyckats med att skapa maskiner som kan både bygga stora bitar snabbt och uppnå en hög ytfinish utan warping.
Läs mer här. Eller ladda hem en PDF Broschyr.

Material

Maskinen är olåst så man kan använda vilken leverantör av material man vill, men raplas samarbetar med de mest kända tillverkarna av resin på marknaden och kan därför erbjuda riktigt bra kvalitet till lägsta pris.

ABS-liknande. Starkt tåligt och formstabilt.
Bio Clear. Transparent, medicinskt godkänt och kan färgas in.
Gjutpositiv. Kan brännas ur direkt ur formen.
Metallpulver för additiv tillverkning.
Läs mer här om materialen.

Specialmaterial kan skapas på begäran.

Rulla till toppen